A Kölyökből Atléta Program regionális versenye

2024-06-03

Május 30-án atlétika szakosztályunk rendezte a Dél-Dunántúl regionális csapatversenyt.

Hazai pályán bizonyíthattak U12 és U10 korosztályos atlétapalántáink. A Kölyökből Atléta Program Dél-Dunántúl régió csapatversenyét a Szekszárdi Sportközpont Nkft. atlétika szakosztálya rendezhette meg. A két korosztályban hat-hat versenyfeladatot teljesítettek a 10-11 évesek és a 8-9 évesek. A 8 fős csapatok a nagy hőségben sprintváltóban, gátváltóban, vortex ill. kislabdahajításban, ritmusszökdelésben ill. ritmustávolugrásban, súlylökésben és mini Cooper-tesztben mérték össze tudásukat.

A regionális versenyen 22 csapat indult: U10 korosztályban 8 csapat versengett, míg az U12 korosztályban 14 csapat állt rajthoz. A fiatalabbak versenyét a Kaposvári Sportiskola csapata nyerte, a Szekszárdi Sportközpont „A” csapata és a PSN Zrt. előtt. Az idősebbeknél a DOVASE „A” csapata lett az aranyérmes megelőzve a KASI, és az AC Bonyhád csapatát. A Szekszárdi Baka Iskola csapata 4. lett, míg a Szekszárd „A” csapata az 5. helyen végzett.

U10 ezüstérmes csapatunknak tagjai: Blum Miklós, Borda Vince, Posta Marcell, Somogyi Soma, Szabó Anna, Szanyó Zsombor, Takács Félix és Vajda Doroti.

Gratulálunk!

Versenybíróink és versenysegítőink is nagyszerűen helyt álltak a nagy melegben. Köszönjük a segítséget. Az Eckert családnak köszönjük a frissítő gyümölcsöket, a Sportélmény Alapítványnak a matricákat és az oklevélpapírt!

 

Támogatók