A Jégpalotában húztak korcsolyát hokis gyermekeink

2017-09-25

A budapesti Jégpalotában rendezte meg a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) az Őszi Gyermek Jégkorong Fesztivált az elmúlt hétvégén (09.23-24.), amin jégkorong szakosztályunk a Szekszárdi Jégmadarak is részt vett két mini (U10) csapattal.

Az együttesek 18 perces mérkőzéseket játszottak egymás ellen. Ebben a korosztályban a szabvány jégkorong pályán keresztben jelölik ki a játékterületet, és ami különösen fontos, hogy az MJSZ által előírt szabályok szerint itt még nem számolják az eredményt. Ennek ellenére minden jégre szálló gyermek fejben számon tartja hányszor talál a csapat az ellenfél hálójába. ?

Hokisaink korcsolyát húztak a Székesfehérvár, a White Sharks, a KSI, a MAC és a DVTK csapatai ellen. Mindent megtettek az ország nagy utánpótlás nevelő együtteseivel szemben és remekül szerepeltek!

A sikeres nap végén minden résztvevő oklevelet és érmet vehetett át Csúszkától, a magyar jégkorong-válogatott kabalafigurájától. A szekszárdi csapat játékosai egytől-egyig kiváló teljesítményt nyújtottak, remek szezonkezdetnek bizonyult az esemény.

A tornán készült fotók >>>ITT<<< megtekinthetők!

Támogatók