Strandröplabda egész hétvégén!

2021-07-23

Szombaton és vasárnap is felizzik a homok a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben. A Vital Sport Szabadidő Egyesület mindkét nap strandröplabda versenyt hirdetett meg. Július 24.-én, szombaton a „bajnokság” II. fordulóját rendezik meg, melyre amatőr 2 és 3 fős csapatok jelentkezését várják. Nevezni csak előzetesen, július 22., csütörtökig lehet a [email protected] e-mail címen. A nevezési díj 3000 Ft/fő, amely tartalmazza a strandbelépő árát is. Az 1-3. helyezett csapatok érem, oklevél és ajándék jutalomban részesülnek! Kezdés 9:30kor!

Július 25.-én, vasárnap a profiké lesz a főszerep! A Magyar Röplabda Szövetség StartUp versenyrendszeréhez kapcsolódóan az U20-as korosztály részére szerveznek 3* fokozatú bajnoki fordulót, melyen kizárólag igazolt, versenyengedéllyel rendelkező röplabdázók indulhatnak. A fürdőlátogatók részére ez izgalmas mérkőzéseket jelenthet, sőt az érdeklődők akár egy-két mozdulatot is elleshetnek a résztvevőktől.

Július 24-25.-én sok szeretettel várunk mindenkit a Szekszárdi Sportközpont területén a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben!

Támogatók