Szekszárdi Sportközpont

Remek eredmények a szekszárdi atlétáktól 2016-ban

2017-01-10

A 2016-os évet értékelte, valamint legjobb atlétáit díjazta a Szekszárdi Sportközpont és a vele szoros együttműködésben dolgozó Sportélmény Alapítvány az elmúlt héten pénteken.

Atlétákkal és szüleikkel telt meg a Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terme január 6-án este. A Sportélmény Alapítvány már több, mint 10 éve jutalmazza a kiemelkedő eredményekkel rendelkező serdülő atlétákat, ezzel is elismerve teljesítményüket.

2016 legjobb serdülőkorú dobóatlétája címét Holacsek Vanda nyerte el, aki a Serdülő Országos Bajnokságon Debrecenben ezüstérmet szerzett súlylökésben.

Az elmúlt szezon legjobb ugróatlétája a 13-15 évesek között Dancsó Dorottya volt. Gaál László tanítványa tavaly mind fedett pályán, mind szabadtéren második helyezett lett a korosztályos magyar bajnokságon.

A Vaszkó Judit emlékére 2008-ban létre hozott emlékdíjat is a rendezvényen adták át. A serlegre 8 év után először került női név, mégpedig Indaia Ivetté, aki a Magyar Atlétikai Bajnokságon lett ezüstérmes női hármasugrásban, továbbá a Szuper Liga döntőn is a második helyet szerezte meg ugyanabban a versenyszámban, sőt a szezon során többször is megye csúcsot javított.

Gratulálunk a díjazottaknak!