Szekszárdi Sportközpont

Műjégpálya

mujegpalya_logo_fekvo

November 24-én szombaton indulhat a korizás a Szekszárdi Műjégpályán. A városi sportcsarnok mögött található fedett létesítmény immár 12. éve várja a megyeszékhely és környéke korcsolyázni és jégkorongozni szerető közönségét. A sátorfedésnek köszönhetően a több mint 800 négyzetméteres jégfelület minden időjárási körülmények között használható.

A jégpálya területén továbbra is ingyen találhatnak WIFI-t a korizók, valamint már 5 db pingvin alakú korcsolyázni segítő eszközzel tanulhatnak meg biztonságosan mozogni a jégen a legkisebbek.

Ha nincs saját korid, akkor se búsulj, a korcsolyakölcsönzőben 170 pár korcsolyát várunk.  A korcsolyázás élményét jelentősen ronthatja, ha az eszköz nem elég éles, ezért lehetőség van korcsolyaélezésre is a jégre szállás előtt. A korcsolyaélezéssel kapcsolatban időpont egyeztetés céljából központi telefonszámunkat (20/374-47-99) lehet hívni.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy pénztárunk minden nap 19:30-kor zár, de a közönségkorcsolyázás idejét ez természetesen nem befolyásolja.

Korcsolyát fel! Várunk Téged is a Szekszárdi Műjégpályán!

Kövess minket a Jégpálya Facebook oldalán is!

Kedves Vendégeink! Március 14-én bezártuk jégpályánkat.
 
Bízunk benne, hogy sok élménnyel letettek gazdagabbak nálunk idén is. Jövőre találkozunk!

ÁrjegyzékHázirendNyitvatartás