Szekszárdi Sportközpont

A felnőtt Magyar Bajnokságra utaznak atlétáink a hétvégén

2020-08-06

Augusztus 8-9-én Budapesten a Lantos Mihály Sportközpontban rendezik a 125. Atlétikai Magyar Bajnokságot. A Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztályát három versenyző képviseli majd három versenyszámban.

Szemerei Levente két számban fog rajthoz állni: 3000 méret akadályon és 5000 síkon. A koronavírus miatt a versenyek, az összetartások és a válogatott közös edzései is elmaradtak. Sajnos ez Levit különösen rosszul érintette, hiszen Ő egyedül edzett több hónapon keresztül. Szerencsére a felkészülési versenyek végére sikerült visszaszereznie a formáját, így az időeredmények alapján éremért utazunk a felnőtt magyar bajnokságra.

A vasárnap 18 órakor kezdődő férfi magasugrásban két versenyzőnk is rajthoz áll a 17 főt számláló mezőnyben. A még U23-as korosztályú Angyal Balázs újabb támadást szeretne indítani a 2 méteres “álomhatár” ellen ill. a Honvéd Kupához hasonlóan az első nyolcba kerüléssel Szuper Liga pontot/pontokat szeretne gyűjteni. A tavasszal visszatért Erdélyi Zoltán szintén az első nyolcba szeretne végezni, újabb pontok gyűjtésével számára is elérhető lenne a Szuper Liga nyolcas döntője.

A srácoknak és edzőiknek – Szőke Gergőnek és Scherer Tamásnak – sok sikert kívánunk!!!