Szekszárdi Sportközpont

Projekt összefoglaló: Mozog a család, gurul az élet

PROJEKT ÖSSZEFOGLALÓ

Kedvezményezett: Szekszárdi Sportközpont Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Mozog a család, gurul az élet
Támogatás összege: 20.000.000.-Ft.
Támogatás mértéke: 100,00%
Tervezett befejezés: 2019. év 12. hó 31. nap
Projekt azonosító száma TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00346

A projekt célja a többéves múlttal rendelkező szabadidős rendezvények, valamint új események megszervezése, a jelenlegi programkínálat fejlesztése a magasabb színvonal elérése érdekében. Célunk, hogy a helyi lakosságnak olyan programunkat szervezzünk, ami elősegíti a generációk közötti párbeszédet és minden korosztály számára elérhető, valamint élvezhető, továbbá erősíti a lakosok Szekszárdhoz való kötődését.

További célunk, hogy a már korábbi években is megrendezett programjainkat új, innovatív ötletekkel továbbfejlesszük, így további korcsoportokat érjünk el. Ugyancsak célunk a város sport programkínálatának gazdagítása, a különböző korú és társadalmi helyzetű csoportok igényeinek jobb kielégítése.

A „Mozog a család, gurul az élet” című programsorozat célja, hogy minél több gyermekkel ismertesse meg a mozgás és a sport szeretetét. Igyekeztünk olyan programokat összeállítani, amik játékosan szólítják meg a résztvevőket. A programsorozat az egész évet felöleli és megtölti eseménnyel. A tél beköszöntével beszűkülnek a sportolási lehetőségek, de pl. a KölyökAtlétika programnak köszönhetően a hideg idő ellenére is aktív mozgási lehetőséget teremtünk a diákoknak.