Szekszárdi Sportközpont

Az I. Szekszárdi Retro Fesztivál szervezőinek hivatalos közleménye

2020-03-27

FIGYELEM! Az alábbiakban az I. Szekszárdi Retro Fesztivál szervezőinek közleményét olvashatják:

„Kedves RETRO SENSATION Fesztiválozók!

Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, email és telefonhívás érkezett hozzánk az I. SZEKSZÁRDI RETRO FESZTIVÁL-lal kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetésben álltunk a Sportcsarnokkal az új dátumról. Azonban, ahogy azt ti is biztosan tudjátok, ezekben a bizonytalan időkben nem volt egyszerű, egy olyan dátumot szerettünk volna keresni, amire már biztosan lecseng ez a nehéz időszak.

Több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapatunk, mikor is lehetne megtartani a rendezvényt. Egy dolgot megígérhetünk nektek: eszméletlen múltidézéssel készülünk a szekszárdi közönség számára az új dátumon, azaz 2020. október 10-én!!!

Októberben minden adott lesz ahhoz, hogy együtt bulizzunk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire a Szekszárdi Sportcsarnokban, ahova a RETRO SENSATION csapata brutális látvány és show technikával érkezik.
A line up az eredeti, hiszen a visszajelzések alapján imádjátok.

További extrák várnak Titeket a helyszínen, de ez egyenlőre titok, de annyit elárulunk, imádni fogjátok!

Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?

Ahogy azt korábban is mondtuk már nektek, elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, akkor április 16-22-ig visszaválthatjátok, a vásárlás helyszínén, de ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz jegy a rendezvény előtt, mivel eddig a jegyek 82 % -a ELFOGYOTT ELŐVÉTELBEN!

Online vásárolt jegyek esetében a jegykezelővel kell felvenni a kapcsolatot a weboldalukon.

Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes, de egy biztos, ha végre eltűnik a vírus, megremegtetjük a sportcsarnok falait.

Egy biztos, az október 10-i RETRO SENSATION Fesztivál az év bulija lesz Szekszárdon.

Köszönjük szépen a megértéseteket, és kitartást mindenkinek, pár hónap és vége!

Üdvözlettel,
a RETRO SENSATION Team!”